camille_line_detail
haute-stock-photography-but-first-coffee-final-18

1:1 Deep Dive

3 maanden traject

1:1 Deep Dive

In drie maanden tijd samen je business optimaliseren, zodat je weer ruimte krijgt om te doen waarvoor je bent gaan ondernemen.

Jij wilt groeien met je bedrijf, weet dat er veel meer mogelijk is dan wat je nu doet. Ideeën genoeg, maar je komt er simpelweg niet aan toe. Je werkt je een slag in de rondte, maar onderaan de streep houd je geen tijd of geld over om ook nog aan je bedrijf te werken. Hierdoor ben je moe, ben je het overzicht kwijt, loop je inkomsten mis en creëer je niet meer met plezier.

Dat kan anders.

camille_line_detail
Linda-JaneFotografie-FamilieBakx-67

Business Retreat

Ben je er klaar om full focus aan je bedrijf te gaan werken?

Door samen je bedrijf opnieuw in te richten, je processen te optimaliseren en de achterkant van je bedrijf zoveel mogelijk te automatiseren, krijg jij weer tijd om te doen waar je voor bent begonnen. Ik denk met je mee én help je met de uitvoer. 

In de 1:1 Deep Dive zitten we drie maanden lang elke twee weken een hele dag samen. We gaan eerst terug naar de tekentafel, en daarna stapsgewijs je business optimaliseren. We kijken naar je doelgroep en aanbod, en naar hoe je workflows daarbij aansluiten. Je website, verkoopprocessen, automatiseringen, funnels, content – ALLES komt aan bod en wordt, waar nodig, geoptimaliseerd. 

Prijs: €1500 ex btw per maand (minimaal 3 maanden)

Wat krijg je precies?

Je krijgt vooral:

camille_line_detail

Dit traject is niet voor jou als:

jen-p-FoG8lotg7AA-unsplash
Tamarah - Brainfart&Co
camille_line_detail

hi, ik ben Tamarah

haute-stock-photography-subscription-work-sesh-collection-final-8

Dit traject is WEL voor jou als je:

camille_line_detail
Linda-JaneFotografie-FamilieBakx-63

Hi, ik ben Tamarah

About the Girl

Hi, ik ben Tamarah Creative Cheerleader

Op mijn 18e zat ik bij de KvK om mijn eerste bedrijf in te schrijven. Sindsdien heb ik meerdere bedrijven gelanceerd, verkocht, gestopt en opnieuw gestart. Ik weet hoe het is om te willen groeien, méér uit je bedrijf te willen halen, maar ook hoe het is om altijd maar op micro niveau bezig te zijn en opgeslokt te worden door klantwerk. Ik weet hoe het is om heel veel ideeën te hebben, maar niet de handvatten te hebben om het uit te voeren. En: ik ken de handvatten. Daarom help ik nu ondernemers die steengoed zijn in wat ze doen, optimaliseren en automatiseren. Zodat jij kunt doen waar je het aller gelukkigst van wordt – en ik ook. 

Nog één keer alles op een rij

1:1 Deep Dive Traject
€1.500 ex btw per maand

minimaal 3 maanden

Je krijgt vooral:

Ben jij klaar om een keer goed AAN je bedrijf te werken, zodat je daarna vooral IN je bedrijf aan de slag kan? Plan dan een kennismakingscall met me in!
Let op: ik werk met maximaal 2 ondernemers tegelijkertijd.

FAQ

Mits er plek ik kun je op elk moment instromen. Begin 2023 is wel alleen maar mogelijk om in te stromen tot half februari. Vanaf september is weer mogelijk om in te stromen wanneer je wilt.

Dat kan per september 2023. We starten sowieso met 3 maanden, maar dit kan uiteraard verlengd worden per maand als je dit fijn vindt. 

Nee zeker niet. We gaan kijken naar waar jouw behoefte ligt. Zodat je het optimale uit het traject kan halen. 

Laat mij vooral weten dat je met me aan slag wilt, dan zorg ik dat er een plek voor je is op het moment dat er eentje vrij komt. Wel zou je vast een Brainstorm Sessie kunnen inboeken om vast in ACTIE te komen. 

Oeps dat kan gebeuren! Stuur me vooral even een berichtje via info@brainfartandco.nl en dan beantwoord ik je vraag met liefde.