Benieuwd of wij een match zijn? Plan direct een match call in!

camille_line_detail
Linda-JaneFotografie-FamilieBakx-63

Hi, ik ben Tamarah

About the Girl

Hi, ik ben Tamarah Creative Cheerleader

Ik zal voor je cheeren, ik zal met je brainstormen, ik zal bij je team horen. Want dat is hoe ik me voel. Als onderdeel van jouw team. Ik laat mijn ADHD-brein gaan over alle aspecten van jouw bedrijf. En ik beloof, dat ik er alles aan zal doen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

In 2016 liep ik voor de laatste keer de KVK binnen. Dit keer om mijn bedrijf ‘The Bridal Blush’ in te schrijven. Als weddingplanner kon ik alles van mezelf kwijt in mijn werk; regelen en organiseren, maar ook creatief zijn en met mijn handen werken. Dit kon niet anders dan DÉ perfecte match zijn! Toch?

camille_line_detail
Linda-JaneFotografie-FamilieBakx-24

creative cheerleader

en toen

In 2020 veranderde alles

Voor de hele wereld, maar ook voor mij persoonlijk. Ik was net moeder geworden van Teddy, had net hoogzwanger mijn vader verloren, schoonmoeder ernstig ziek en hoopte ‘nu gaat alles weer rustig worden’. Oh boy, how was I wrong…

Al zo lang ondernemer, maar zulke grotere beren had ik nog niet op mijn weg gehad. Ik kwam thuis te zitten, rouwend, als nieuwe moeder. Ik was boos, gefrustreerd, heb heel hard gehuild maar ging door. Ik besloot alles op alles te zetten om te gaan doen wat ik echt wilde…

Ik verkocht met succes mijn bedrijf en besefte me waar ik het meest blij van wordt; het op een creatieve manier helpen, ondersteunen en begeleiden van andere (startende) ondernemers.

Ik weet hoe het is, om alle ballen hoog te houden. Ik weet ook hoe het is als dat niet altijd lukt, als je wilt groeien, als je meer wilt, maar je altijd maar op micro niveau bezig bent en niet meer écht kan ondernemen. En dat is precies waar ik je mee kan helpen!

Hoe ik je kan helpen

haute-stock-photography-subscription-work-sesh-collection-final-14

Brainstorm

Wil je brainstormen over een nieuw product of dienst? Of loop je vast in je aanbod en heb je een eerlijke mening nodig? I’m your cheerleader!

Vanaf € 80,- per uur

haute-stock-photography-subscription-bleu-ciel-collection-final-13

Deep Dive for a Day

Wil jij een vrouwelijke en gebruiksvriendelijke website die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen?

€ 999,-

haute-stock-photography-subscription-work-sesh-collection-final-8

1:1 Deep Dive
3 maanden traject

In drie maanden tijd samen je business optimaliseren, zodat je weer ruimte krijgt om te doen waarvoor je bent gaan ondernemen.

€ 1500,- per maand

About the Girl

Some Fun Facts

jen-p-FoG8lotg7AA-unsplash
Linda-JaneFotografie-FamilieBakx-26
camille_line_detail

Get to know me

Schrijf je in voor een nieuwsbrief vol met brainfarts

En nee, ik zal je niet gaan spammen! Maar af en toe een nuttige nieuwsbrief met tips&trics is toch nooit verkeerd?