camille_line_detail
haute-stock-styled-stock-photography-subscription-inspired-by-very-peri-collection-final-15

Brainfart Traject

3 maanden traject

Brainfart Traject

in 3 maanden tijd  samen kijken naar je business, zodat je weer ruimte krijgt om te doen waarvoor je bent gaan ondernemen.

Je merkt dat je vast loopt in je bedrijf, dat het tijd is voor de volgende stap. Maar hoe zet je die? Waar moet je beginnen? Je merkt dat je in je eigen cirkel blijft kijken en out-of-the-box denken vind je moeilijk. Je werkt je een slag in de rondte, maar onderaan de streep heb je geen tijd over om aan je eigen bedrijf te werken. Je voelt je werknemer in je eigen bedrijf. Dit kan anders!

camille_line_detail
Linda-JaneFotografie-FamilieBakx-67

Business Retreat

Ben je er klaar om full focus aan je bedrijf te gaan werken?

Door samen te kijken naar de basis en hoe je bedrijf is ingericht kunnen we kijken wat de volgende stap(pen) moet(en) zijn. We gaan je bedrijf opnieuw inrichten en kijken waar we ruimte kunnen creëren voor nieuwe plannen of nieuwe manieren van inkomsten genereren. Ik denk hier met je mee.

In het Brainfart Traject gaan we 3 maanden samen aan de slag. We gaan terug naar de tekentafel en daarna stapsgewijs je business weer opbouwen. Wat vind je het leukst in je bedrijf? En wat eigenlijk niet? Voelt je aanbod nog wel passend? Of merk je dat je veranderd maar dat je aanbod niet mee veranderd? Alles komt aan bod.

Wat krijg je precies?

Je krijgt vooral:

haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-31

Dit traject is niet voor jou als:

jen-p-FoG8lotg7AA-unsplash
Tamarah - Brainfart&Co
camille_line_detail

hi, ik ben Tamarah

haute-stock-photography-subscription-work-sesh-collection-final-8

Dit traject is WEL voor jou als je:

camille_line_detail
Linda-JaneFotografie-FamilieBakx-63

Hi, ik ben Tamarah

About the Girl

Hi, ik ben Tamarah Creative Cheerleader

Op mijn 18e zat ik bij de KvK om mijn eerste bedrijf in te schrijven. Sindsdien heb ik meerdere bedrijven gelanceerd, verkocht, gestopt en opnieuw gestart. Ik weet hoe het is om te willen groeien, méér uit je bedrijf te willen halen, maar ook hoe het is om altijd maar op micro niveau bezig te zijn en opgeslokt te worden door klantwerk. Ik weet hoe het is om heel veel ideeën te hebben, maar niet de handvatten te hebben om het uit te voeren. En: ik ken de handvatten. Daarom help ik nu ondernemers die steengoed zijn in wat ze doen, optimaliseren en automatiseren. Zodat jij kunt doen waar je het aller gelukkigst van wordt – en ik ook. 

Nog één keer alles op een rij

Brainfart Traject
€695 ex btw per maand

3 maanden

Je krijgt vooral:

Ben jij klaar om een keer goed AAN je bedrijf te werken, zodat je daarna vooral IN je bedrijf aan de slag kan? Plan dan een kennismakingscall met me in!
Let op: ik werk met maximaal 4 ondernemers tegelijkertijd.

FAQ

Mits er plek ik kun je op elk moment instromen. Begin 2023 is wel alleen maar mogelijk om in te stromen tot half februari. Vanaf september is weer mogelijk om in te stromen wanneer je wilt.

Dat kan per september 2023. We starten sowieso met 3 maanden, maar dit kan uiteraard verlengd worden per maand als je dit fijn vindt. 

Nee zeker niet. We gaan kijken naar waar jouw behoefte ligt. Zodat je het optimale uit het traject kan halen. 

Laat mij vooral weten dat je met me aan slag wilt, dan zorg ik dat er een plek voor je is op het moment dat er eentje vrij komt. Wel zou je vast een Brainstorm Sessie kunnen inboeken om vast in ACTIE te komen. 

Oeps dat kan gebeuren! Stuur me vooral even een berichtje via info@brainfartandco.nl en dan beantwoord ik je vraag met liefde.