Benieuwd of wij een match zijn? Plan direct een match call in!

Creative Cheerleader

Cheerleader {superpower}

Being someone's cheerleader means that for a moment, you step out of your corner and cheer on someone else

camille_line_detail
Linda-JaneFotografie-FamilieBakx-72

Creative Cheerleader

Cheer Cheer

Heb jij een te gek idee of concept en zoek je een goede sparringspartner? I’m your girl!

Met 1001 ideeën elke dag kan ik creatief meedenken met jouw idee. Ik neem mijn brein mee en daarnaast gaan we lekker aan de slag met grote vellen paper en stiften. Want lekker bezig zijn stimuleert de creativiteit.

Sta jij open voor andere ideeën, graag! Mijn brein werkt snel en ik kan snel verbanden leggen. Dit betekent ook dat ideeën bij me op komen als poep 😉 En dat gaat snel. Je moet er tegen kunnen, je moet open staan voor andere ideeën en niet alleen maar bevestiging willen zoeken. Die ga ik je deels vast wel geven, maar we gaan vooral kleuren buiten de randjes.

sincerely-media-2UlZpdNzn2w-unsplash

Brainpicking

We gaan gezellig samen zitten en je mag me alles vragen over ondernemen, concepten, de branche en alles wat je maar wilt weten.

Wil je starten met een nieuwe onderneming, concept of aanbod? Dan is brainpicking ideaal! Je mag alles aan me vragen en ik ga je in alle eerlijkheid verder op weg helpen.

€ 80,- per uur

jane-palash-dfRgump8lsE-unsplash

Brainstorm

We maken een afspraak van 2,5 uur. Na de kennismaking vertel jij kort de situatie en je vraag. We gaan vervolgens lekker ouderwets tekenen, krassen, strepen en schrijven. Uiteindelijk werken we toe naar concrete ideeën die jou verder helpen. Na de afspraak ontvang je een ideeënrapport met alles wat we besproken hebben zodat je kan vlammen,.

€ 259,- per sessie

camille_line_detail
jen-p-FoG8lotg7AA-unsplash

cup of ambition

new new new new new

Cup of Ambition

Heb jij een nieuwe dienst of product waar je over wilt brainstormen? Een nieuw business idee? Of wil je juist eens kijken wat je voor volgende stappen kan maken in je business? Drink dan met mij een ‘Cup of Ambition’!

We gaan je idee finetunen, je bedrijf efficiënter maken of krijg tips over hoe je de volgende stappen kan maken. We behandelen precies het onderwerp waar jij hulp bij nodig hebt.

Slechts één dag per maand zet ik mijn agenda open voor ‘Cups of Ambition’. So don’t be late!

Vast zitten in je eigen hoofd en ideeën kan juist heel erg tegen je werken. Dit kan dan ook anders! Ik ben de perfecte, creatieve en goudeerlijke sparringspartner. Ik geef je tips en adviezen waar je echt mee aan de slag kan.

About the Girl

Hi, ik ben Tamarah, jouw 'creative cheerleader'

Mijn bedrijfsnaam verklapt het al een beetje. Ik ben een ideeënmachine. De een heeft nou eenmaal van nature meer ideeën dan de ander. Ik ben er zo één. Ik verzin ze gemakkelijk, ik leg heel snel verbanden en ik kijk heel erg veel om me heen, dus ik ben ook van veel dingen op de hoogte. Sinds 2016 ben ik ondernemer en heb ik menig bedrijf gestart en verkocht. Hierdoor ken ik de processen waar je als ondernemer doorheen gaat maar al te goed. Ik weet dan ook hoe zwaar het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden en om te denken dat je alles zelf moet kunnen. Maar ik heb ook geleerd, met vallen en opstaan, dat je je als ondernemer veel beter kunt focussen op waar je goed in bent en de rest beter kunt uitbesteden.

That’s where I come in! Als echte creatieve duizendpoot draai ik nergens mijn handen voor om en vind ik het heerlijk om ook bezig te zijn met hetgeen ik goed ben. Ik ben creatief, zie snel verbanden en leer snel. Ik ben gek op cheerleaden, bent enthousiast over andermans ideeën en spoor aan om effectiever en efficiënter te werken.

jen-p-FoG8lotg7AA-unsplash
Tamarah - Brainfart&Co
camille_line_detail

hi, ik ben Tamarah

Schrijf je in voor een nieuwsbrief vol met brainfarts

En nee, ik zal je niet gaan spammen! Maar af en toe een nuttige nieuwsbrief met tips&trics is toch nooit verkeerd?