Benieuwd of wij een match zijn? Plan direct een match call in!

Social Media

camille_line_detail
Kopie van Minimalist Educational IG Posts

Social Design Kit

WE LOVE SOCIALS

Wil je mooie en overzichtelijke social media kanalen?

Ik kan je daar mee helpen! Samen gaan we aan de slag met de mooiste templates die jij kan gebruiken voor je socials. Dit kan zijn voor Facebook en Instagram, maar ook voor LinkedIn of Pinterest.

En natuurlijk moet het niet alleen mooie zijn, maar ook nog informatief en functioneel! Want je wilt tenslotte jouw ideale klant bereiken met hetgeen jij met je onderneming te zeggen hebt.

Liever je gehele social media uitbesteden en er zelf niet tot nauwelijks naar om te hoeven kijken? Dat kan natuurlijk ook!

If you're always trying to be normal, you will never know how amazing you will be. So don't build links, build relationshops.

Social Media

camille_line_detail
jen-p-FoG8lotg7AA-unsplash

Social Media Strategie

new new new new new

Social Media Strategie

Ik kan je helpen met het maken van een social media stategie. Welke kanalen gaan we inzetten? Hoe gaan we socials inzetten? Wanneer ga we socials delen? En welke content gaan we hiervoor gebruiken?

Allemaal vragen die we gaan beantwoorden in de strategie. Maar nog belangrijker is om bij de basis te gaan beginnen. Bij de wortels van jouw mooie boompje 😉

We gaan je doelgroep in kaart brengen, je doelstellingen bekijken en kijken welke platformen we hiervoor kunnen gebruiken. Aan de hand daarvan maken we een strategie waarmee je zelf aan de slag kan gaan. 

PAKKET

Social Media Branding

Met het social media branding pakket kan ik je helemaal ontzorgen in de ontwerp-kant van socials. Ik maak de templates in Canva waardoor je deze snel en makkelijk kan aanpassen om een post te maken.

jen-p-FoG8lotg7AA-unsplash
Ontwerp zonder titel (5)
camille_line_detail

Social Media Branding

camille_line_detail
Ontwerp zonder titel (6)

Social Media Beheer

new new new new new

Social Media take-over

Ook is er de optie dat je de socials aan mij gaat uitbesteden. Hiervoor bied ik een vast pakket pakket aan, die eventueel uit te breiden is met extra’s.

Hiervoor wordt er wel verwacht dat je e.e.a. zelf aanlevert. Denk hierbij aan afbeeldingen, filmpjes of soms een storyline met filmpjes. Dit kan dan in je eigen tijd worden opgenomen (bv. Alles op 1 dag) en ik post dat dan wanneer jou doelgroep online is.

Get More Info

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor jouw social media?
Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier!

    Schrijf je in voor een nieuwsbrief vol met brainfarts

    En nee, ik zal je niet gaan spammen! Maar af en toe een nuttige nieuwsbrief met tips&trics is toch nooit verkeerd?